Denné menu

    • PONDELOK 20.11.2017

    •  Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l    Slepačí vývar
      0,25 l    Šampiňónová krémová
    •  
    • 1. 120 g Kuracie prsia Grémium s grilovanou cuketou, šampiňónmi a cherry paradajkami, opekané zemiaky a cesnakový dresing
    • 2. 300 g Gnocchi zapečené so špenátom a syrom Niva
    • 3. 350 g Pizza Provenzale (paradajkový základ, mozzarella, šunka, slanina, chilli papričky, kukurica)
    • 4. 300 g Risotto Orient (kuracie mäso, pór, kari, šampiňóny, syr) s kyslou uhorkou
    • 5. 300 g Zapekaný baklažán s tvarohom a paradajkami so šalátom
    • 6.           Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • UTOROK 21.11.2017

    •  Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Šošovicová na kyslo
    •  
    • 1. 120 g Grilované kuracie stehno bez kostí so zemiakovou kašou (150 g) a šalátom
    • 2. 300 g Spaghetti Vegetariana (miešaná grilovaná zelenina a šampiňóny)
    • 3. 350 g Pizza QuatroFormaggi (paradajkový základ , 4 druhy syra)
    • 4. 300 g Zapekaná brokolica s mandľovou omáčkou a varenými zemiakmi
    • 5. 300 g Pečená plnená paprika (tempeh, cibuľa, kus - kus) so šalátom
    • 6.           Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • STREDA 22.11.2017

    • Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Ostrokyslá čínska polievka
    •  
    • 1. 120 g Kuracie prsia na indický spôsob (cibuľa, špenát, kurkuma, cesnak, zázvor, paradajky, chilli) s ryžou
    • 2. 300 g Tagliatelle Gremium (kuracie mäso, nivová omáčka)
    • 3. 350 g Pizza Diavola (paradajkový základ, mozzarella, šunka, šampiňóny, chilli papričky)
    • 4. 120 g Grilovaný losos na citrónovej omáčke s varenými zemiakmi
    • 5. 300 g Parené buchty s vanilkovým krémom a makom
    • 6.             Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • ŠTVRTOK 23.11.2017

    •  Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Zeleninová jarná
    •  
    • 1. 120 g Morčacie soté Diavola (morčacie mäso, paprika, paradajky, šampiňóny) v zemiakovej placke
    • 2. 300 g Penne Quatro Formaggi (syrová omáčka, 4 druhy syra)
    • 3. 350 g Pizza Prosciutto Crudo (paradajkový základ, syr, prosciutto crudo, čerstvé paradajky)
    • 4. 300 g Lasagne Bolognese (zapekané cestoviny s bolonskou omáčkou) 
    • 5.  300 g Vyprážaný oštiepok s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
    • 6.            Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • PIATOK 24.11.2017

    •  Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Kapustová polievka s klobásou
    •  
    • 1. 120 g Pečené kačacie stehno s dusenou červenou kapustou s knedľou
    • 2. 300 g Torteliny s mäsom, smotanovou omáčkou a syrom
    • 3. 350 g Pizza Rusticana (paradajkový základ, syr, šunka,šampiňóny, kukurica)
    • 4. 300 g Vyprážané šampiňóny s varenými zemiakmi a šalátom
    • 5.  300 g Strapačky s kyslou kapustou a slaninou
    • 6.            Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    •  
    • Nápoj 0,2 dcl v cene
    • K obedovému menu PEPSI COLA len za 1,- €
    • Poobedná Ponuka v Reštaurácií Grémium každý deň od 16:00 hod. do 22:00 hod.