Denné menu

    • PONDELOK 26.02.2018

    • Cena 4,80 eur
    • 0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Karfiolová polievka s mrkvou a zemiakmi
    •  
    • 1. 120 g Kurací Černohorský rezeň s americkými zemiakmi a tatárskou omáčkou
    • 2. 300 g Penne Mediteriana (cherry paradajky, čierne olivy, cesnak, hoblovaný parmezán, bazalka)
    • 3. 350 g Pizza Provenzale (paradajkový základ, mozzarella, šunka, slanina, chilli papričky, kukurica)
    • 4. 300 g Pečený Heik s varenými zemiakmi a šalátom
    • 5. 300 g Grilované šampiňóny na cesnaku s ryžou (150g) a bylinkovým dresingom
    • 6.            Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • UTOROK 27.02.2018

    • Cena 4,80 eur
    • 0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Zeleninová polievka s haluškami
    •  
    • 1. 120 g Plnená Gurmánska Pleskavica s balkánskym syrom a zeleninou (ajvar) s hranolkami
    • 2. 300 g Spaghetti Aglio Olio (olivový olej, cesnak, chilli papričky)
    • 3. 350 g Pizza Prosciutto Funghi (paradajkový základ, syr, šunka, šampiňóny)
    • 4. 120 g Pastiersky údený syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
    • 5. 300 g Zapekané zemiaky s mäsom a bryndzou so šalátom
    • 6.            Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • STREDA 28.02.2018

    • Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Špenátová s vajcom
    •  
    • 1. 120 g Kuracie prsia na thajský spôsob (kuracie mäso, cibuľa, sójová omáčka, čili papričky, arašidové maslo, zázvor, cesnak) s ryžou (150g)
    • 2. 300 g Farfalle Gremium (kuracie mäso, nivová omáčka, syr)
    • 3. 350 g Pizza Niva (paradajkový základ, syr Niva, mozzarella, šunka, čierne olivy)
    • 4. 120 g Grilovaný losos na listovom špenáte so zemiakovou kašou a šalátom
    • 5. 300 g  Zapekaná brokolica na mandľovej omáčke s varenými zemiakmi
    • 6.             Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • ŠTVRTOK 01.03.2018

    •  Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Kapustová s klobáskou
    •  
    • 1. 120 g Vyprážané vykostené kuracie stehno so zemiakovou kašou a šalátom
    • 2. 300 g Tagliatelle Prosciutto Crudo (kuracie mäso, prosciutto crudo, syr, smotana)
    • 3. 350 g Pizza Cardinale s kukuricou (paradajkový základ, syr, šunka, kukurica)
    • 4. 300 g Francúzske zemiaky s kyslou uhorkou
    • 5.  300 g Dubákové rizoto (dubáky, pór, mrkva) so syrom a kyslou uhorkou
    • 6.            Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    •  
    • PIATOK 02.03.2018

    •  Cena 4,80 eur
    • Polievky:
      0,25 l   Slepačí vývar
      0,25 l   Tekvicová krémová
    •  
    • 1. 120 g Bravčové medailóny na brusnicovej omáčke s varenými zemiakmi
    • 2. 300 g Spaghetti s mozzarellou, cherry paradajkami, rukolou a parmezánom
    • 3. 350 g Pizza Gazdovská (paradajkový základ, syr, klobása, baranie rohy)
    • 4. 300 g Kurací špíz so šalátom
    • 5.  300 g Grilovaný baklažán s varenými zemiakmi a šalátom
    • 6.            Šalátový pult – jedz koľko vládzeš, domáci chlieb 5,50 €
    •  
    • Nápoj 0,2 dcl v cene
    • K obedovému menu PEPSI COLA len za 1,- €
    • Poobedná Ponuka v Reštaurácií Grémium  od 16:00 hod. do 22:00 hod.